SSV VELDHOVEN

Disciplines

Bij SSV Veldhoven kunt u de volgende door de KNSA en NPSA erkende disciplines schieten, waar tevens wedstrijden voor worden georganiseerd:

Klein kaliber geweer ( KKG )

Klein en groot kaliber pistool of revolver: MKL - MKZ

Klein kaliber pistool 10 mtr ( KKP )

Dynamisch

Alle disciplines worden verschoten onder het schiet- en wedstrijdreglement van de KNSA.

Binnen SSV Veldhoven worden diverse disciplines beoefend. Hiervoor wordt wekelijks getraind onder begeleiding en toezicht van een trainer om naast plezier ook een optimaal resultaat te kunnen behalen.

Binnen SSV Veldhoven zijn een aantal schutters actief als wedstrijd schutter, maar ook extern zijn  een aantal schutters  actief en nemen deel aan KNSA ranking wedstrijden en kampioenschappen.  Het doel van SSV Veldhoven is het sportieve en competitieve element van de schietsport te benadrukken en hiermee de schietsport op een positieve manier uit te dragen.

Er word binnen SSV Veldhoven geschoten met verschillende kalibers van groot tot klein.  Pistool schutters kunnen voor diverse disciplines terecht op onze locatie aan de Turfweg. Voor groot kaliber geweer schutters  maakt SSV Veldhoven gebruik van de schietbanen van de SSC Tichelrijt te Dongen om te kunnen voldoen aan de wens om op grotere afstand  te kunnen schieten.